Kako pravilno uporabljamo msm – mineral lepote?

Msm vsebuje naravno, organsko žveplo, ki ga naše telo nujno potrebuje za življenje. Žveplo sodeluje pri proizvodnji kolagena, zato msm imenujemo tudi mineral lepote. Kolagen je prisoten v hrustancu in veznem tkivu, vse ženske pa vedo, da je potreben za lepo gladko kožo in svetleče, zdrave lase in nohte.  Msm uporaba: z rednim uživanjem minerala msm, si bomo zagotovili močan imunski sistem, hkrati pa bomo telo zaščitili pred virusi, bakterijami in glivicami. Deluje protivnetno, zato pomaga premagovati bolečino in odpravlja vnetja.

msm uporabaKako jemati msm, da dosežemo najboljše učinke? MSM uporaba….

Mineral msm običajno uživamo v obliki prahu, ki je močno koncentriran, zato moramo pri uživanju vedno upoštevati navodila proizvajalca.

Za okrepitev imunskega sistema in za blaženje bolečin, je potrebna majhna dnevna količina. Dovolj je žlička prahu na dan! Msm prah enostavno dodamo v kozarec vode in spijemo!

Seveda pa lahko msm kombiniramo tudi z ostalo hrano. Dodamo ga lahko v juhe, solate in sokove. Vedno pa ga moramo uživati v kombinaciji z vitaminom C, da zagotovimo pravilno delovanje organskega žvepla.

Za optimalne učinke je dovolj žlička prahu na dan, a tudi če bomo v želji po boljših rezultatih, vzeli preveliko količino, ne bomo naredili prevelike škode. Organizem si bo postregel točno toliko minerala, kot ga potrebuje, ostalo pa bo v nekaj urah sam izločil.

Če želimo jemati večje količine msm, moramo odmerek povečevati postopoma. Začnemo s pol žličke na dan, nato pa postopoma odmerek povečujemo. Vendar ni potrebe, da pretiravamo, saj bo telo vzelo točno toliko, kolikor potrebuje.

Kako vpliva uživanje msm na naše počutje?

Z redno uporabo minerala lepote, se bodo njegovi blagodejni učinki najprej pokazali na naših laseh, koži in nohtih. Koža bo zasijala, lasje bodo bujni in svetleči, nohti pa se ne bodo več lomili.

msm za lase

To pa seveda še ni vse! S tem čudovitim mineralom lahko uspešno razstrupimo telo, ga vključimo v shujševalno dieto in si zagotovimo več moči in večjo vzdržljivost.

Vsebuje tudi nepogrešljive omega 3 maščobne kisline, ki bodo poskrbele za naš spomin, za boljšo koncentracijo in delovno storilnost! (a) (b)

Naše telo, nam bo posebej v zimskih mesecih, izredno hvaležno, če mu bomo pomagali okrepiti imunski sistem! Msm deluje protivnetno in s tem pomaga preprečevati in zdraviti prehladna obolenja in preprečuje kronično utrujenost.

Oznake besed: msm uporaba