Če si urejaš pisarno ali kozmetični salon

Za vse spremljevalke (pretežno ste spremljevalke našega bloga, dekleta in gospe), smo tokrat med naše blog zapise, uvrstile nasvete za opremljanje pisarn. Še posebej, ker nas redno obveščate o tem, da se tudi same doma ukvarjate z dejavnostjo, povezane z lepoto, kozmetiko, lepimi nohti, itd…

Zato so spodaj pripravljeni hitri in uporabni nasveti, da se boste lepo in praktično opremile svoje pisarne.

Urejanje kozmetičnega salona pisarne

Stol

Odvisno od tega, kakšna je konkretno vaša dejavnost, bo treba najprej poskrbeti za primeren stol. Tako kot imajo frizerke svoje vrste stolov, tako imate tudi kozmetičarke, vse bolj popularne stole za kozmetične salone.

Glede na to, da so ti stoli razmeroma dragi, so drugi zelo primerni stoli za kozmetične salone, takšni.

Se cenejši in še večja ponudba, različnih stolov, primernih za pisarne, pa so pisarniški stoli 123

Miza

kozmetični stolDelovne mize za kozmetične salone so najbolj primerne manjše, pa tudi, da so premične. Premična miza ima ponavadi dodatne police in pa regale na zapiranje in odpiranje, sicer pa ima dosti kozumetičnih slaonov tudi masažne mize in pa tudi hidravlične mize, ki so hkrati tudi stoli.

Dodatna oprema za kozmetične salone se sicer deli na tipsko opremo za pisarne in salone, če pa prostor onemogoča postavitev klasične opreme, pa si lahko daste izdelati pohištvo za kozmetični salon, po meri. Mize za kozmetične salone stanejo od 100€ naprej, za res dober salon pa priporočamo tudi, da si omislite tudi kakšno fitnes opremo ali opremo za masaže in sprostitev.

Sem spadajo npr. pedikerski aparati, naprave za kozmetiko, omare za potrošni material in pribor, omare in naprave za sterilizicijo, manikurne mize, delovni stolčki, vozički in pedikerski stoli ter oprema za wellness.

Dodatna oprema za kozmetični salon so tudi odprte police in regalniki ter predali za rokavice, police za stroje za parafinsko nego, oprema za depilacijo in podobno.

Omenjane besede: urejanje kozmetičnega salona pisarne