Čestitka za rojstni dan za otroke

Čestitka za rojstni dan za otroke mora izražati radoživost – tako kot so radoživi otroci po svoji naravi. Priporočamo žive barve, močne kontraste in seveda primerno tematiko glede na zanimanje mladega ali mlade jubilantke.

Čestitka za rojstni dan za otroke – zakaj jo ne bi izdelali kar sami?

Zelo malo je potrebno, da izdelate živahno in pozitivno čestitko. Potrebujete osnovo za voščilnice, to je prepognjen karton, na katerega s štampiljko odtisnite želeni motiv. Pri tem se poskušajmo približati otrokovim hobijem, interesnim dejavnostim in podobno. Za dekletca ne morete zgrešiti, če odtisnete samoroga, za fante pa je železni repertoar nogomet. Vse skupaj pobarvajte s flomastri, akvarelnimi barvicami ali kakim drugim medijem. Lepo in primerno je tudi, da odtisnete še kakšen slovenski napis, kot na primer “čestitamo” ali kaj podobnega, nato pa vas čaka samo še notranja vsebina. Ker gre za najmlajše, ponavadi ta ne potrebuje tako globokih misli, dovolj bodo že preprosti stavki, napisani od srca. Dodajte še kakšen kristalček, polovično perlico ali podoben element ter vse skupaj lepo zapakirate v kuverto, ki jo priložite darilu.

Čestitka za rojstni dan za otroke

Čestitka za rojstni dan mami – v tem primeru bodite nekoliko bolj pozorni

“Zakaj bolj pozorni”? Ker gre za spoštovano osebo, za katere se morate maksimalno potruditi. Čestitka za rojstni dan mami naj vsebuje vse kar premore vaša kreativnost: pozorno izberite motiv za naslovno stran čestitke, prav tako tudi besedilo za notranjost. Predlagamo, da si posamezne primere ogledate na Pinterestu ali podobnem portalu, kjer boste našli kopico idej. Čestitka naj izžareva vašo hvaležnost za njeno materinsko skrb, hkrati pa tudi del vas samih, ki se izraža preko kreativnosti. Uporabite dobre materiale, tudi kuverte in osnovno na katero boste ustvarjali. Dobra osnova je predpogoj, da v nadaljevanju lahko uporabite najrazličnejše medije. Naj bo vsaj 240 gramska osnova, lahko tudi 300 gramska. Tudi kuverta naj bo temu primerno debela – naj ima gramaturo nad 160 gramov.

Ne glede ali gre za eno ali drugo – čestitka za rojstni dan za otroke ali čestitka za rojstni dan mami – vedno imejte v oziru tiste, ki jim boste podarili omenjeno voščilnico. Izdelajte jo s spoštovanjem, kajti le tako se bo v vas nezavedno naselila kreativnost, ki bo vodila vašo rok in um… (1)