Rešitev so notranji okrasni lonci za sobne rastline PANNdora!

Za vse naše drobnarije in male predmete, ki nas obkrožajo in dajejo neurejen videz v našem domu, je rešitev tu! Rešitev so notranji okrasni lonci za sobne rastline PANNdora. Vendar kaj narediti, ko vse te male drobnarije vsak dan uporabljamo, so vedno pri roki, vendar večinoma v napoto?

Ključe, razne pripomočke, nakit pa še marsikaj lahko zbiraš v keramičnih zbiralnikih, pod drugim imenom, v okrasnih loncih za sobne rastline. Visoke stene okrasnih lončkov PANNdora, lahko skrijejo marsikatero drobnarijo.

Tvoj ambient bo postal lepo pospravljen, urejen in okusno dekoriran. Ob želenem redu, najdejo mali osebni predmeti svoj prostor, hkrati pa ohranimo funkcionalnost vsakdana, saj ostanejo nam ljubi pripomočki vedno dosegljivi.

Kako izbrati ustrezne okrasne lonce za dekoracijo poroke?

Poročna dekoracija, še posebej pa izbira poročnega cvetja in šopkov, zna za marsikateri mlad par biti kar precejšen izziv.

Okrasne lonce za dekoracijo poročnega slavja, pri čemer govorimo o dekoracijo slavnostnega prostora, dekoracije cerkve, avtomobila in vseh spremljevalnih dejavnosti ter oseb (svatov), izbiramo seveda na podlagi želja mladoporočencev, a, ker so želje eno, realnost in estetsko primerna, usklajena dekoracija poroke, pa drugi, se nemalo poročnih parov za dekoracijo in izbiro loncev ter poročnega cvetja, obrne raje na strokovnjake za organizacijo porok.

Ustrezni okrasni lonci za poročno slavje bi morali, načeloma, biti usklajeni tekom celotnega poročnega slavja (v cerkvi, na lokaciji poročnega slavja, itd…), hkrati pa tudi poročno cvetje mora biti v vseh loncih enako na vseh lokacijah poročnega dogajanja.

Organizatorji porok poročno cvetje uskladijo za poročno slikanje, za svate, za priče, za mladoporočenca, enako cvetje pa uporabijo tudi pri dekoraciji poročnega avtomobila, dekoraciji poročne mize, itd… Nekateri organizatorji uporabijo umetne dekorativne rastline, ki jih dajo v keramične ali druge (ponavadi bele) lonce, nekatere poročne trgovine, ki ponujajo vse za poroko, pa nemalokrat med okrasnimi lonci priporočajo takšne, ki jih je moč uporabiti tudi kasneje, po poroki.

Preberi še izredno zanimiv blog na to temo zapis z izredno slikovitim opisom in praktičnimi nasveti ter nazornimi slikovnimi primeri na tej povezavi.

notranji okrasni lonci za sobne rastline

Shranjevanje malih predmetov v keramičnih lončkih PANNart

Notranji okrasni lonci za sobne rastline PANNdora so izredno dekorativni

Seveda pa ne pozabimo, da se lahko notranji okrasni lonci za sobne rastline PANNdora uporabijo tudi za njihovo prvotno funkcijo. Zlasti, če iščeš nekaj posebnega, nekaj nevsakdanjega za svoje sobne rože. Potem si v speltni trgovini PANNart ceramics ravno na  pravem mestu!

Notranji okrasni lonci za sobne rastline PANNdora s tremi nogicami in ročajema ob straneh v antičnem slogu, bodo zagotovo lepo poudarili tvoje cvetlice. PANNdora cvetlični lonci so izredno dekorativni izdelki, ki jih lahko uporabljaš tudi individualno le za dekoracijo na tvojih policah.

Posode PANNdora imajo reliefno dekorativno strukturo na zunanji strani. Na voljo so v treh velikostih, ki jih lahko uporabiš v svojih kompozicijah zunaj, kakor tudi v notranjih prostorih. Idealne so tudi za terase ali zunanje okenske police.

notranji okrasni lonci za sobne rastline

Čudovit okrasni lonček PANNdora z okrasno rastlino

Posode so izdelane v Sloveniji v delavnicah PANNart ceramics iz visoko kakovostnih keramičnih materialov. Narejeni so iz bele keramične mase in so glazirane z visoko sijajno glazuro, kar izdelkom daje tipične lastnosti keramičnih materialov.

Notranji okrasni lonci za sobne rastline PANNdora so vodotesni in ne zahtevajo precejšnjega vzdrževanja. Gladke površine so enostavne za brisanje in čiščenje. Preprosto se pod tekočo vodo operejo in s suho krpo obrišejo. Te izdelke lahko naročiš v spletni trgovini PANNart ceramics.

 

Oznake besedila: notranji okrasni lonci za sobne rastline